MEEST RECENT

Social Enterprise World Forum 2023

Samen met zzp-collega's Josine Vriend en Janna Schropp heb ik de productie gedaan van Social Enterprise World Forum (SEWF) in de Kromhouthal in Amsterdam. Samen met het team van SEWF en de partners Social Enterprise NL en Amsterdam Impact hebben we dit 2-daagse event met meer dan 2.000 bezoekers vormgegeven en geproduceerd.

sewfonline.com

MozFest 2023

Samen met een team bij BEE Agency in Amsterdam leverde ik productionele ondersteuning bij de organisatie van MozFest Virtual (20-24 maart) en organiseren we het fysieke event in Amsterdam (19-22 juni), in opdracht van de Mozilla Foundation. Tijdens MozFest Virual produceren we ook twee keer per dag een live studio uitzending.

mozillafestival.org

Faculty of Impact

In 2022 was ik projectleider van Faculty of Impact, een nieuw landelijk programma voor wetenschappers die van hun onderzoek een business met impact willen maken. Het is een programma van de Nederlandse universiteiten (VSNU), onze Nederlandse Onderzoeksraad NWO en Techleap.

facultyofimpact.nl

OUDERE KLUSSEN

PAX Vredesweek 2022

In 2022 heb ik, samen met Jitske Varkevisser, de projectleiding gedaan van de Vredesweek 2022 in opdracht van Vredesorganisatie PAX. Van 17-24 september vonden er in het hele land verschillende lezingen, workshops en andere activiteiten plaats rondom het thema 'Generatie vrede'.
vredesweek.nl

MozFest 2022

Samen met een team bij BEE Agency in Amsterdam hebben we productionele ondersteuning geboden bij de organisatie van MozFest 2022, in opdracht van de Mozilla Foundation. Er waren meer dan 7200 deelnemers uit 136 landen deel aan het virtuele event. Naast productionele ondersteuning maakten wij van 7-11 maart tijdens MozFest twee keer per dag een live studio uitzending.

mozillafestival.org

Klimaatmars 2021

Ik ben projectleider geweest van een aantal hele grote klimaatdemonstraties vanuit de Klimaatcrisis Coalitie (o.a. Greenpeace Nederland, Milieudefensie, Oxfam Novib, FNV Extinction Rebellion, Code Rood, Fossielvrij NL, DeGoedeZaak e.a.). De grootste demonstraties waren in 2019 (35.000 mensen in Den Haag en 40.000 mensen in Amsterdam) en in 2021 (45.000 mensen in Amsterdam).

klimaatmars.nl

Gelijk = Anders

Vanuit WO=MEN Dutch Gender Platform heb ik, samen met Jitske Varkevisser, de projectleiding voor de campagne Gelijk = Anders gedaan. Deze campagne was een initiatief van WO=MEN, ActionAid, Rutgers, Cordaid, COC, Simavi, WECF en de alliantie Dit Werkt Wel. De boodschap van de campagne: In een ideale wereld wordt iedereen gelijkwaardig behandeld. Op het werk, thuis en op straat. Iedereen heeft gelijke rechten en kansen. Want ook al is iedereen anders, iedereen is gelijk. 

gelijkisanders.nl

ClimateLaunchpad

  Van 2016 t/m 2019 ben ik projectleider geweest van ClimateLaunchpad, de grootste Green Business Ideas Competition ter wereld. Met een team van vijf mensen hebben we de competitie laten groeien van 11 landen naar meer dan 52 landen wereldwijd. Als projectleider stuurde ik het team aan, beheerde de planning en begroting en had ik contact met de bestaande en potentiële partners in de 52+ landen.

  climatelaunchpad.org

  Digital Design Ethics Conferentie

  In november 2018 vond de Digital Design Ethics Conference plaats vanuit de studie CMD van de Hogeschool van Amsterdam. De conferentie vond plaats in EYE Filmmuseum in Amsterdam en trok meer dan 250 enthousiaste bezoekers. Ik heb, samen met Marit Heijnemans, de productie verzorgd voor deze mooie conferentie.

  did.amsterdam

  Activaties en bijeenkomsten

  Ik heb jarenlang voor Greenpeace Nederland zichtbaarheid gecreëerd op grote festivals als Concert At Sea, Over ‘t IJ en Lowlands met ludieke activaties. Daarnaast heb ik  door de jaren heen diverse bijeenkomsten en trainingen voor ze gefaciliteerd. Voor Stichting Wakker Dier heb ik, samen met creatieve held Patrick Wijnhoven, een foodtruck omgetoverd tot ‘Happy Deal’ keuken en deelden we op de stoep van McDonalds plofkipvrije Happy Meals uit.